mariakallmans

Tour de chambre

Kategori: Allmänt

Hej! Igår var jag med om min första tour de chambre. Det betyder att alla (som kan och vill - ingen press) i korridoren är med på en rundtur i allas rum. Man bestämmer först ett tema, och vi bestämde........ Temalöst! Haha så himla svårt när man aldrig har gjort det förr. Det går också ut på att man gör en lek i varje rum och bjuder på dricka. 

Vi började med att göra tacos och äta tillsammans. Först ut var Olof och där grundade vi stabilt med en new castle och körde världens svåraste lek som handlade om vighet. Vidare gick vi sen till Philip. Vi blev vitsminkade i ansiktet av mjöl och möttes av Afrikas kung. Det va regndans, massa ljus och nån form av varm röd dryck. Det va sjukt kul, man kom i stämning kan man säga. Efter det gick vi till Lisas rum som hade anordnad en mordplats, här skulle vi hitta mördaren genom att svara på ett par frågor. Svarade man fel fick man dricka jäger vilket jag inte fattar godheten med.  Efter Lisa gick vi till Måns rum. Thailandsäsongskillen bjöd in oss till full moon party på stranden. Här var det frågesport om nationalsånger och testdrickande av öl. Och himla mycket underhållande av säsongskillen. Efter detta bjöds vi in till Ryssland och en läskig Putin, här hade Jonathan fixat en jämförelse Sverige-Ryssland och en himla massa vodka såklart. Lite frågesport om Ryssland va det också. Sen kommer vi till mitt rum. Alltså jag hade inte ens kommit på någon lek när vi gjorde dom andra rummet så jag tänkte för fulla muggar. Men mitt tema var väldigt klart - grodtema. Mörklagt i hela rummet med vita gardiner. Blått ljus genom blått rispapper över lamporna och ett blått hav på golvet med näckrosor, grodor och fiskar (godisar, hittade inga riktiga). Sen hade jag bästa grodljudet, sök på frog sound. Det blev en himla stämning, bestämde mig för att vi samlades i en ring i vattnet, delade ut min grodsperma (Apple sours och laktosfri mjölk, grumligt, men väldigt gott). Sen blev det grodhopp till vardagsrummet där vi körde hela havet stormar och det blev mer kaos än på dagis. Behöver inte säga mer. Sist men inte minst var Johns rum som bjöd på fotbollstema. Här var det öl och hotshots lekar, låter kanske inte som så mycket för världen men det vare. Vid den här tiden var det ganska många som var mycket berusade, så det blev sängen för dom. Men vi andra snubblade ner på klubben här i källaren och dansade några steg. Sen blev det längsta efterfesten jag varit på (jag är skeptisk till efterfester) och det va va faktiskt så sjukt kul. Vi sprang runt i huset och dansade och drack oss ännu fullare. Körde någon slags basketbrottningsmatch och värmde på tacosen. Det skönaste är att man bara kunde gå in till sig när man kände sig redo, vilket var typ när det blev ljust ute. 
 
Aa, detta va ännu en sjuk upplevelse i Lund och det kommer jag aldrig glömma. Har INGA bilder från kvällen så kände att jag ville skriva ner allt, därav texten. 
 
Nu ska jag skriva ett arbete om en arbetsterapeuts arbetsordning och jämföra den med en arbetsprocessmodell. Det ni. Hej!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: