mariakallmans

Wifi!

Kategori:

Lyckan som uppstod när det fanns wifi uppe i en liten fjällstuga! Lite instagrambilder

Norge

Kategori:

Nu åker jag och Annika till Norge. Mamma och Per är redan där. Åh vad jag ska mysa den här veckan, har verkligen längtat efter Norge. Eeeehhhh men jag kommer inte ha nåt internet i våran lilla stuga så blir väl lite off här. Inte för att jag varit så on på sistone så gör kanske inget. Aja fett nice ska det bli iaf

Ledig

Kategori: Allmänt

Har suttit på bryggan, åkt ut till en öde brygga med Linnea och hennes hund, och suttit ännu mer på våran brygga. Så skönt väder och så mysigt att vara lite ledig. Tog årets första dopp i svenskt vatten också!
 
 
 
 
 

Rea

Kategori:

Jobbar på åhlens idag. Det är halvs reapriset vilket betyder att det är kaos men att man kan fynda riktigt bra! Kom in och häng med mig. Om jag inte hade varit ledig och det hade vart fint vänder är detta min dröm, skate, sol, hunk:

Hos mormor

Kategori: Allmänt

Ringde mormor när jag slutade jobbet och bestämde dejt. Köpte med mig strömming från lutis, så stekte hon det, hon älskar verkligen stekt strömming (med färskpotatis, riven morot och lingonsylt - viktigt!). Så söt, lilla mormor.
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

Kategori:

En fredagskväll

Kategori:

Efter lite mys och kortspel, hos Frida och Sara, gav jag och Frida oss ut på ett nattligt äventyr. Lite vimmelbilder;

Att sitta vid ån

Kategori:

Älskar att kunna gå ner till bryggan på en halv minut och bara chilla när man inte har nåt för sig.

Spiderman

Kategori:

Spiderman med Madeleine ikväll. Man blir ju typ kär i spindelmannen.

 

+++++++++++++++

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paddla kanot

Kategori:

Hade en jättemysig dag med pappa och hans hund Mimmi, lite mobilbilder:

Profilbildsmaterial?

Kategori: Allmänt

Madde tog några bilder på mig igår. Bilderna talar väl för sig själva...
 
 
 

Min vecka

Kategori: Allmänt

Den här veckan har varit lyxvecka! Jobbade bara tre dagar, måndag till onsdag, sen var jag ledig. Och fyradagarssemestern firades med jobbarkompisar, vi gick till Birger och där hängde jag med min lillasyster och hennes kompisar. På torsdagen vart det Gröna Lund, det stället är ju underskattat, skrattade mig igenom insane, extreme osv.
 
På fredagen paddlade jag kanot med min pappis och hans hund. Sjukt mysigt! På kvällen hade Maria 21årsfirande, vilket fortsatte på Snerikes. På lördagenskvällen hade Maria mexivokäll, sjukt god mat och skön musik. Ganska lyxigt att vara ledig ändå känner jag.
 
Igår var enda dagen jag hade med mig kameran:
 
 
 
 

sommardag?

Kategori: Allmänt

Igår jobbade jag på Gränby i glassbaren, sen cyklade jag till bryggan och träffade Sara och Frida. Bryggan är mysig men vad är grejen med att det aldrig bli sommar... Desiree kom sen också och det blev för kallt för att sitta där så vi gick hem till Frida och Sara en stund. Nu jobbar jag två dagar till sen är jag ledig i fyra dagar. Drömmen!
 
 
 

Fallskärm

Kategori: Allmänt

Får ett år sen hoppade jag, pappa och min syster fallskärm. Så himla kul och härlig känsla!!! Vill göra om det, eller göra nåt liknande snart igen!