mariakallmans

Första dagen på jobbet

Kategori: Allmänt

Idag jobbade jag på Åhléns för första gången. Det var riktigt kul och jag tror jag kommer trivas där! Dock jobbade jag på på skönhetsavdelningen, är inte så hemma i det. Lyckades i alla fall hjälpa en och annan, bland annat en tjej som skulle gifta sig och letade efter den perfekta parfymen, jag kirrar ba. Hehe, chansning. Imorgon blir det Åhlens igen, fast på hemavdelningen den här gången, får se hur det går. Sen blir det några dagar i glassbaren och till helgen rockar jag assistentjobb. Gött med mycket jobb så man blir rik.
 

Midsommardagen

Kategori: Allmänt

Idag har varit en riktigt lat dag. Jag vaknade klockan halv ett, och det är riktigt sent för att vara mig. Resten av dagen har jag gjort typ i n g e n t i n g. Gillar inte sånna dagar, så meningslösa och tråkiga. Gick ut och gick en stund på kvällen. Det var absolut folktomt på stan, helt sjukt! Såg typ tre personer, seriöst. Jaja, ikväll har jag kollat på lite fim (The vow) och det var ju mysigt. Imorgon ska jag dock jobba, ser jag fram emot, göra lite vettiga saker liksom. Sov gott mina vänner.
 

Midsommarafton

Kategori: Allmänt

Jag firade min midsommar ute på landet, Vittinge. Där vi alltid har firat med familjen och familjevänner. Riktig traditon med midsommarstång, fina kransar, nyckelharpsspelande, folkdräkter, galet god mat och allmänt mysigt. Ps. Jag älskar att ta bilder på min syster, därav lite för mycket bilder på henne kanske, men hon är ju så fin. ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommarmorgon

Kategori: Allmänt

Jag och Linnéa satte oss på bryggan utanför oss och drack kaffe innan vi skulle iväg på olika midsommarfiranden. Supermysigt!
 
 
 
 

Här är jag

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbar hela dagen, jag märker att jag blir glad av att jobba. Så fort jag är ledig mår jag dåligt....inte bra. Imorgon är det midsommar i all fall och det blir ju mysigt! Ska ut till Vittinge och fira en riktig traditionell midsommar med dans kring stången, köpa små praliner i pappersstrutar, god midsommarmat och kubb (med pepparkakshus som kung). Det är våran tradition! :)
Här är jag på Annikas studentmottagning :)

tyst

Kategori: Allmänt

Har varit lite tyst här ett tag. Dels för att jag inte har haft nån inspiration till att blogga och dels för att blogg.se har gjort om. Dålit! Fattar ju ingenting och bloggappen funkar inte!

Uppsala

Kategori: Allmänt

Idag har jag träffat Hannah och Malin. Och ikväll blire middag och bio med Annika och pappa, myyysdag.

Hannah

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit ledig. Hängt med Sara och Frida. Ätit middag med Malin, Madde och Hannah på tacobar. Chillat på bryggan med Hannah och fåglarna. Mysig dag osv. ♥Central America

Kategori: Allmänt

Ända sedan fina Paula var i Centralamerika har jag velat åka dit. Hon har tagit så fina bilder och jag måste bara få se det där själv! Sara är också på och vi tänkte googla runt lite och se vad vi vill se! Åh, jag är så taggad.

Allt verkar så färgglatt, indianigt, chill, hakuna matata liksom.

Bilder tagna av Paula som tar sjukt fina bilder:
Resa

Kategori: Allmänt

Jag vill åka till Centralamerika och hänga med indianer!

Grekisk middag på Costas taverna

Kategori: Allmänt

Igår var vi på Costas taverna och åt god grekisk mat. God mat och jättetrevlig personal! Mysig kväll. ♥


Mormor på uteserveringen.
Det blåste för mycket så vi gick in och satte oss, supermysigt där inne (och ute), tipstips!
Min goda mat, haloumisallad.


Mammis ♥


Mormor flirtade till sig gratis kaffe såklart, haha, mormor alltså.

Mysigt häng på bryggan

Kategori: Allmänt


Hemma hos Sara och Frida

Kategori: Allmänt

Sara och Frida har flyttat till en fin lägenhet i Luthagen. Jag och Sara lagade mat, sen kom Frida hem och vi kollade fotbollen. Lustig match det där...


Superfin klädstång.
Saras fina Buddah.
Mysiga Saris ♥

Tänker

Kategori: Allmänt

Linnégatan

Kategori: Allmänt

Att flytta var verkligen jättebra för mig. Jag mår så himla bra av att bo här, att ta hand om mig själv och bestämma hur jag ska göra allting helt själv. Och att bo med Linnéa är så himla mysigt också. Och att gå utanför dörren och ha bryggan, linné cafe och stan precis utanför, det är livet på en pinne. Nu ska jag gå till Sara och Frida som har flyttat precis, till luthagen. Puss på er ♥

Livet genom instagram

Kategori: Allmänt

 

 

Annikas student

Kategori: Allmänt


Smygkik

Kategori: Allmänt

Har så himla mycket fina bilder från Annikas student. Har valt ut några som jag ska redigera och lägga upp. Typ imorgon! Puss

Studenten på morgonen

Kategori: Allmänt

Världens finaste syster <3

Kategori: Allmänt

Har tagit massa fina bilder som jag måste redigera och lägga upp. Tills dess får ni en instabild. Pusss!

Lägenhetsdetaljer

Kategori: Allmänt


Flyttar

Kategori: Allmänt

Idag flyttar jag och Linnéa till världens mysigaste lägenhet. Är så glad! Och imorgon tar Annika studenten!!!

Ego

Kategori: Allmänt

Robins födelsedagsfest

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från Robins födelsedagsfest. Kvällen var sjukt rolig men jag är inte så nöjd med bilderna, dåligt ljus och dåligt inställt osv. Måste öva meeer! Men ni får se dom ändå :)
Michelle.


Desirée, Sara och Linnea.


Jag och Michelle.


Jag och Michelle.


Det var mycket shots.


Linnea och Sara.


Dör lite vad snygg du är Sara.


Robin!


Nostalgilåtar.


♥♥♥

Gina Tricot förvånade mig med dessa snyggingar

Kategori: AllmäntIndianstilen

Kategori: Allmänt

Idag jobbar jag på Gränby i Fågelsångens glassbar. Påvägen hit råkade jag smita in på lite affärer och usch det skulle jag inte gjort... Hittade för fina grejer, inte bra med tanke på mitt köpstopp.