mariakallmans

gifts

Kategori: Allmänt

För någon dag sen skulle jag köpa julklappar, hittade inga men hittade fint papper och snöre att slå in dom i. Så nu måste jag köpa julklappar så jag kan få göra fina paket! 
 
 

fanny lyckman

Kategori: Allmänt

Orkar inte vad snygg människa. Godnatt
 

in love

Kategori: Allmänt

Fullkomligt älskar mina nya nike. 
 

Kategori: Allmänt

Shit

Kategori:

Idag har jag haft så himla roligt på jobbet. Typ skrattat hela tiden. Hoppas fortsättning följer imorgon!

Halv åtta hos sara

Kategori:

Igår var det halv åtta hos Sara. Så himla mysigt hem. Goda hamburgare bjöd hon på också! Efter det så drog vi ut, det blev en minst sagt vild kväll. Kändes som man va 15 och kom in på en klubb, typ så. Och så träffade vi en kille från Jamaica som blev våran idol. Efterfest blev det också till och med. Sen hem till Sara och sova, idag har jag varit d ö d.

Är ju verkligen sämst på att ta bilder. Det ska kanske bli mitt nyårslöfte haha lagom lätt sådär!

hejhej

Kategori: Allmänt

Har lite för mycket fritid på morgonen. Eller älskar att ha mycket tid på morgonen, så för mycket är det kanske inte. Bara... Har mycket tid på morgonen helt enkelt! Så därför hinner jag ta massa kort på mig själv.
 

normal is boring

Kategori: Allmänt

 

födelsedagsfirande för mami

Kategori: Allmänt

tre

Kategori: Allmänt

Hela dagen har jag hållit på med dom här. Var lite väl ambitiöst att göra tre olika sorter känner jag såhär i efterhand. Blev lite stressad, och slarvade. Haha, lite missnöjd ja. Men här är dom i alla fall.
 
En hallon-citron, en mörk och vit choklad, en blåbär choklad. 
 
 

Mamma

Kategori: Allmänt

Idag fyller mamma år och jag är ledig. Det betyder att jag hinner baka cupcakes, yeey. Sen tänkte jag träna och färga Annikas hår. Ikväll ska vi ha middag för mammis. 
 
Några bilder från i våras när jag precis hade kommit hem från Asien. Kommer ihåg att jag hade en sån konstig känsla i kroppen när dom bilderna togs.
 
Mamma ♥
Jag var brunis.

ett proffs

Kategori: Allmänt

Försöker ta webcambilder som ett proffs. 
 

kapten röd

Kategori: Allmänt

Bilder från Turkiet när jag fick styra skeppet. Så himla stolt kapten.
 

flickigt

Kategori: Allmänt


 

midnight city

Kategori: Allmänt

Blev himla sugen på att baka nu. Tänkte göra en tårta till mamma, men cupcakes är ju roligare. Har hittat massa fina recept, plus att jag vill göra olika färger på frostingen, så gulligt ju!
 
Senast jag gjorde cupcakes. Chokladmuffins med kaffesmak, fylld med chokladgrädde, toppad med chreem cheese och vitchoklad-frosting. Men nästa gång vill jag "pensa" på frostingen istället för en sån där skruv. 
 

fixartorsdag

Kategori: Allmänt

Den här veckan är en jobbarvecka för mig, jobbar helgen och så vidare. Så idag har varit min fixardag. Skrivit en lång lista som nästan allt är avbockat, förutom att städa skrivbordet typ....
 
Jag har varit på en mysig föreställning som min brukare och hennes skola gjorde, blev helt rörd. Det var jättefint och hon var så himla gullig. Sen gick jag till pappa och umgicks med honom och Annika, himla mys det med. Sen blev det träning med Malin och Hannah, som vi toppade med Cupido där vi mötte upp Mathilda. För att toppa ännu lite mer så blev det fika på det. SÅ MYSIGT! Älskar mina vänner. Kvar på listan står att färga ögonbrynen, söka recept på tårtor (mammas födelsedag snart) och kanske uppdatera mobilen. Skrivbordsstädningen får vänta känner jag. Eh ja, ni som har läst denna uppsats kan ju börja annteckna i era intresseklubbsblock. 
 
Jag och mitt anteckningsblock med min långa lista.
 

think positive

Kategori: Allmänt

Jag har tänkt på en sak.
 
Sen jag slutade att äta p-piller för någon vecka sedan så har jag blivit mycket gladare. Det måste vara på grund av dom, det känns så. Och det känns jättebra, för att förut kunde jag vara nere utan att riktigt veta varför och nu vet jag ju varför. Fett bra. Och känns bra att verkligen kunna vara glad! Dom där himla pillerna påverkade mer än jag trodde. Har himla kul på jobbet också, och det är ju värt!
 

dancing the whole way home

Kategori: Allmänt

 
 

Mary

Kategori: Allmänt

gos med en hund

Kategori: Allmänt

En söt söt söt hund. Dör för denna gosiga lilla dunboll. Alldeles för söt. Det är tjejen som jag är assistent till som äger hunden. Hon måste ju liksom vara lyckligast i världen, jag menar, gosa med den där alla dagar i veckan..... Vem skulle banga?
 

stockholm

Kategori: Allmänt

Var i Stockholm i fredags, hängde med Malin, var på inflyttningsfest och så vidare. Stockholm är ju helt okej mysigt! Kolla vad fin malin är också!!!
 
 

pics

Kategori: Allmänt

Ett par bilder ifrån igår. Frida hade gjort söta små cupcakes. Och efter middagen när tjejerna, som behövde sova pga av jobb, hade gått hem tog vi fram vinet. Sen kom en dansande Maria. Så mycket energi som hon har, skulle jag vilja ha!
 
 

details

Kategori: Allmänt

Från mitt rum.
 

halv åtta hos Frida

Kategori: Allmänt

Igår var det Fridas tur att ha middag. Och temat var burlesque. Det var tänkt att vi skulle "klä ut" oss så mycket att vi inte skulle kunna gå ut. Men det blev utgång ändå. En riktigt rolig sådan. Oasia, flurran, birger, smack ba. 
 

if you never try you´ll never know

Kategori: Allmänt

 
 
 
 

the original

Kategori: Allmänt

köpte en sån mysig tröja här om dagen, kommer typ leva i den resten av mitt liv.
 

Mysig marknad i alanya

Kategori: Allmänt

Något av det mysigaste på resan till Turkiet i höstas måste varit den här marknaden. Det var massa mumsiga frukter, grönsaker och nötter. Och massor av mysiga människor. Det var verkligen Alanya på riktigt, inte nån himla restaurang med svenska menyer. 
 

att ligga kvar i sängen på en ledig dag

Kategori: Allmänt

 
 

egentligen drömmer jag om fluffiga kuddar och blommiga blommor

Kategori: Allmänt

Angelica Blick

Kategori: Allmänt

Jag vill se ut som henne.
 

Lyx

Kategori: Allmänt

Mamma har varit borta över helgen vilket har resluterat i ett tomt kylskåp. Det har inte gjort så mycket eftersom jag har jobbat så mycket. Men idag är jag ledig så jag gick till ica och köpte massa god frukost!
 
S å  h i m l a  g o t t.
 
 

Vickeby

Kategori: Allmänt

När jag jobbar assistent så åker jag alltid ut till dit tjejen bor. Det är så himla vackert när man kör på deras lilla väg fram till huset. För någon vecka sen hade jag med kameran. 
 
 
 
 

Halv åtta hos Linnéa

Kategori: Allmänt

Tog typ inga bilder från kvällen då jag hade middag, såatte här kommer tre bilder från Linnéas middag.
 
 
 
 
 

Melvin

Kategori: Allmänt

Linnéa äger världens sötaste kattunge!