mariakallmans

Lund

Kategori: Allmänt


Solen skiner och jag har myst runt på stan med efterlängtade Hanna och ätit världens godaste sallad på barista. ❤️

Hejdå Uppsala

Kategori: Allmänt

Idag tar jag mitt STORA pick och pack och åker till Lund! Dom senaste dagarna har jag träffat fina vänner och familj men har inte hunnit med alla. Tycker det är lite jobbigt att säga hejdå så drar mig för det. Men vi ses snart igen! 

Jag har haft den bästa sommaren någonsin på riktigt länge. Det har varit så himla bra, nu är jag redo för höstens plugg (och nollning 😁)! 

Igår blev det middag med Sara och Desireé på Churchill arms. Världens godaste kikärtsburgare!!! Och så mysigt med engelsktalande servitörer. 
Selfies

Kategori: Allmänt

Kände mig så himla snygg i mittbena igår!


(Haha så syns inte ens mittbenan..)

Vänskap ❤️

Kategori: Allmänt
Arbetsterapi

Kategori: Allmänt

Idag fick jag vara med mamma på hennes jobb. Jag går ju i hennes fotspår (pluggar arbetsterapi) så vad vore inte bättre än att utnyttja det idag. 

Mamma jobbar på handkirurgen och träffar patienter som har diverse problem/skador med händer. Hon gör olika skenor och stöd till händer. Jag var med henne i jourrummet och bara på den här förmiddagen skaffade jag mig en uppfattning om hennes arbetsdag. Kreativ, rolig, spännande, iniativrik och empatisk har mor min varit idag. Fint! Jag förstår att hon trivs. 

På eftermiddagen gick jag med en tjej på multitrauma ortopedavdelningen. Det var tungt för mig. Människorna som ligger där mår så fruktansvärt dåligt och man ser hur ont och besvärligt dom har det. Jag ser verkligen upp till dom människor som arbetar på sådana avdelningar. Bara på den korta stunden jag var där höll jag på att svimma när jag såg in i en persons ögon vars liv abdrup hade kommit att förändrats. Jag lider med dom personer som har utsatts för så mycket skada och lidande. Och dom kommer kanske inte att uppleva den framtid dom en dag trodde. 

Trots att jag gärna hade velat hjälpa dessa människor och arbeta på en sån här avdelning så tror jag inte att jag skulle vara stark nog. Jag är för känslig. Skulle tagit med mig jobbet hem.

Det är tur att arbetsterapi är ett så brett arbetsområde. 😊


Mamma visade mig hur man gör ortoser (skenor) mellan patienterna. Nu har man lite försprång i skolan minsann!


Gamla bilder

Kategori: Allmänt

Madde snapar en massa gamla bilder på oss, haha herregud. 

Jag och Madde skapligt omyndiga 

Fruitcarving-kurs

Kategori: Allmänt

Uppsala

Kategori: Allmänt

Hemma och försöker äta nyttigt efter all semestermat


Nice

Kategori: Allmänt
Antibes

Kategori: AllmäntRoadtrip Biarritz - Antibes

Kategori: Allmänt
Biarritz

Kategori: Allmänt

Paris

Kategori: Allmänt