mariakallmans

funderingar

Kategori: Allmänt

Idag har jag suttit på balkongen och solat och gått in för att jag kände mig bränd i ansiktet. Jag har pluggat och faktiskt tyckt det varit riktigt intressant, det känns jätteskönt att jag känner mig säker med mitt val av framtida yrke. Jag är väldigt förkyld just nu så jag har inte tränat på en vecka, men jag kände ändå för att röra på mig, så jag gick på en promenad.

Jag gick åt ett håll som jag aldrig har gått förut och det var jätteskönt. Jag kom bort från den bubbla som jag lever i här i Lund. Det är en väldigt mysig bubbla, ja en studentbubbla (jag tänker i princip att det endast finns studenter och lärare här, på riktigt, jag ser typ inga barn här) men ibland vill man få lite perspektiv. Jag gick i alla fall åt ett annat håll och det visade sig att jag bor ett stenkast från barnfamiljer, hundar och till och med hästar. Det var så himla skönt att komma ifrån studenterna för en stund, att se lugnet med massor av åkrar, och små hus med trädgård och barn som leker på gatan. Det hade jag saknar, fast jag inte var medveten om det.

Nu vet jag var jag ska gå promenader framöver.

 

Jag saknar mina uppsalavänner <3
 
 
 
 
 

☀️

Kategori: Allmänt


Med en enkel tulipan

Kategori: Allmänt

Igår var det sittning med min sektion för karnevalen. Idag var det seminarium, gick bra! Nu tar vi helg 🌷☀️

Så gosigt fik


Klart man måste fira in helgen också, blir middag med laxburgare, några färgglada cidrar och lite dans.  

Puss mina fina, ha en härlig fredagskväll!

20/20 poäng - så stolt

Kategori: Allmänt

YES! Så himla glad, jag som var så osäker på min inlämningsuppgift på senaste kursen fick alla rätt! Jätteskönt! Fick lite självförtroende, men det gör mig inte mindre stressad över denna kurs. SÅ HIMLA MYCKET att göra....... Orkar inte ens börja.. Nu håller vi på med teori, modeller och metoder inom arbetsterapin. Herregud, tre olika grejer som ska in om en vecka, seminarium, gruppuppgift och pm på 6 sidor. WOHO, nu började plugget på riktigt.

pöss

 

Helg sol träning promenad systembolag

Kategori: Allmänt

Karneveljen 2014

Kategori: Allmänt

Inför lundakarnevalen ordnas en massa festligheter för oss som ska jobba. I lördags var den första och största! 3500 studenter med show och invigning till karnevalen. Vi höll hus på en stor arena, hur mäktigt som helst!Lärde känns världens roligaste och gulligaste Johan  
Wohooooo

Vinterbröllop

Kategori: Allmänt

Har haft en sjukt intensiv vecka i stöten med personlig assistent-jobb, skidåkning, korvgrillning, skoteråkning, fina luncher och middagar, kortspel, pärlplattsläggning, sminkat bruden (Annika gjorde det fina håret) och tillslut ett fantastiskt vinterbröllop! Det började med att vi blev skjutsade upp i slädar till en lappkåta där vigseln hölls. Otroligt fina löften gav dom varandra, det här paret kommer leva tillsammans livet ut, det syns. Sedan blev det middag med många rörande och roliga tal och till slut dans. Så fint att se dom så lyckliga, så känslosamt! Och jag är så tacksam att jag får vara med på detta i mitt jobb! Min brukares brorsa var det alltså som gifte sig! ❤️Jobbar i Sälen

Kategori: Allmänt


Världens finaste överraskning

Kategori: Allmänt

Igår kom jag hem till Uppis. Jag och Sara hade planerat filmkväll. Trodde jag ja. Blev grundlurad. Skulle möta Sara hemma hos Linnea, och gissa om jag blev paff när alla fina tjejer hoppade fram?? KRAMKALAS! Så fina tjejer, hade dukat fram världens finaste bord med massa gott. Det var så himla fint!! 

Idag har jag ätit brunch med Hannah och Malin, så mysigt att träffas! ❤️❤️ Har saknat alla fina vänner så mycket, men har inte saknat Uppsala. Glad att jag bor i Lund, det är jag verkligen! 

Bilder från gårdagenTacksittning för faddrarna

Kategori: Allmänt