mariakallmans

Jag längtar hem

Kategori: Allmänt

Men det är en vecka kvar. Jag pluggar och pluggar. Idag i en park men det blev kallt så jag och Hanna gick in och kollade en skräckis. Igår gjorde Jossan, Sara, Hanna och jag laxburgare. 


Veckan efter karnevalen

Kategori: Allmänt

Karnevalen var fantastisk. Så bra att jag inte tog upp telefonen och knäppte av en bild. 

Den senaste veckan har varit pluggrik men har också haft några guldglimtar:
Spelade in film inför fadderuppdrag i höstPlugg i solen

Testade på rullstolsbasketLunch och efterrätt i MalmöMamma kom på besök och vi tog några dagar i Malmö med hotell, middag, promenader, sol, strand och massor av plugg

det närmar sig futu futu RAL - karneval

Kategori: Allmänt

 
I helgen och den här veckan har vi snickrat och skruvat och mätt och tänkt. Vi har åstadkommit mycket och trots att det har varit tufft så har det varit så roligt. Två barackar är inredda till loger till artisterna som kommer på lundakarnevalen. Och ovanpå dessa har vi byggt två tält som vi som jobbar ska ha sittningar i under karnevalskvällarna. Utöver det har vi byggt trappor upp till tälten helt från grunden, det är svårare än det låter men efter mycket slit och tänk är vi klara. Detta är dock så sjukt mycket hoppybygge haha. 
 
Och tillslut så byggde vi upp stora scenen igår hela dagen. Detta kommer bli grymt. Ikväll har vi invigning av backstage-området. Nu börjas det på riktigt!!Råpluggar

Kategori: Allmänt

Gud vad jag måste plugga nu. Så himla mycket. Synd att jag ska jobba med karnevalen hela helgen.. 👀 

Hur mår Uppsala? Jag saknar er jättemycket. 


Blommigt

Kategori: Allmänt

Det är så härligt att cykla till skolan (om man bortser från den gigantiska uppförsbacken) när det är alldeles grönt på träden och det blommar i varenda trädgård. Och dessutom blommar syrenbusken här utanför mitt fönster, dom som brukar blomma på studenten. Härligt!

Inte syrenbusken utan en traditionell körsbärsträdbild. (Visst är det körsbärsbuske?)

/mormor 

Sista nollningsfesten - tacktacksittningen

Kategori: Allmänt

Tema: tv-serier

Knatte, fnatte och tjatte
My little ponnys Knatte och Ronny och Ragge-Ronny 

Kvalborg och Valborg

Kategori: Allmänt

Kvalborg
Utomhus-dags-fest mellan Hallands och VG:s. Dagsfyllor är toppen. 
 
 
Valborg
Svårt att slå Uppsala. Men ändå en riktigt bra valleborg. Vädret var topp. Man brände ansiktet och fick solsting. Och jag fick klättra på tak. Dagen/kvällen avslutades med en utomhusfest med dj.