mariakallmans

Sol

Kategori: Allmänt

Har haft en underbart helg med Sara på besök. Älskar den tjejen! Idag tog jag mig ut i kylan. Ruskigt kallt men vad fint det är när solen tittar fram!Mörkhårig

Kategori: Allmänt

Har ju gått och blivit riktigt mörk i håret. Kul. CSN

Kategori: Allmänt

Alltså jag har verkligen haft en topp-dag idag. Började med att åka ner till Make up Store med Hanna och gick sån kurs. Sen köpte jag massa bra saker 😍 sen mötte vi upp Jossan och satte oss på espresso house, så himla mys, och pluggade! Och efter det åt vi wookade nudlar tillsammans på en superbra restaurang 👏. 
Tillbaka till verkligeten

Kategori: Allmänt

Mammas 50-årsfest var så himla rolig. Det blev jättelyckat med god mat, massa musik och ett par härliga tal. Mamma vad nöjd och det är ju det viktigaste. När klockan började närma sig 12 drog jag och Sara oss till bj. Sen sov jag två timmar och gick upp till tåget. Att jag tog fel på tiden och var tvungen att köpa en ny biljett är ju en liten detalj som jag bara vill glömma. Livet som klantig ✌️

Nu är jag hemma i Lund och är igång med skolan igen. Har laddat upp med massa böcker om kultur och kulturkrockar (viktigt att ha kunskap om i ett möte med en patient från en annan kultur än sin egen). Julfest och fix inför 50-årsfesten

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag varit på julfest på jobbet. Alltid lika kul att träffa fina familjen jag jobbar med. Som en andra familj ❤️ När jag kom hem började jag och mamma att fixa bordsdekoration till hennes 50-årsfest. Blommor och kvistar från skogen i små koppar, gulligt! Och mysigt. 
50-åringen!

Kategori: Allmänt

Mamma fyllde 50 år i onsdags. Vi var på BOWLAGET och bowlade och åt middag! Supermysigt ☺️ Imorgon ska hon ha fest för alla vänner, det blir säkert superkul det med 💝🎈

Mamma målar mormors naglar innan middagen

Puss till min mammis som är bästLalala

Kategori: Allmänt

Idag körde en ny superkort (3 veckor) kurs igång. "Sociokulturella aspekter på aktivitet och hälsa". Jag kanske tjatar men tycker våra kurser är så himla bra. Det här är jätteviktigt att lyfta och tänka över. Ska bli intressant att bränna av kulturkrockar och allt vad det innebär!


Klass-sittning

Kategori: Allmänt

Äntligen fick vi ihop en liten klass-sittning. Vi är 28 st i klassen och vi var en liten men naiv grupp på 13 pers! Vi körde så hårt att jag sov till 18.00 idag. 

Tema: "oj, jag kom fel". Det populäraste var att man skulle på pyjamasparty men jag skulle till fotbollsplanen och cheera!

frustration

Kategori: Allmänt

AAAaAAAAAAaaaHHHHhhh. 
 
Håller på att skriva på en rapport i skolan och får panik. Så himla svårt. Allt ska vara rätt refererat hit och dit. Hatar referenser. 
 
Hej.
 
Model of Human Occupation. Arbetsterapins Gud.
 

haaallelujjjaahhh

Kategori: Allmänt

Jag är världens lyckligaste. För om två veckor kommer min bästa Sara hit till mig i Lund. Det är så himla långt hit från Uppsala så jag förstår verkligen att det är svårt att ta sig hit, klandrar ingen att dra sig för resan och pengarna att ta sig hit. Men ni ska bara veta hur lycklig jag blir av att Sara faktiskt tar en helg hos mig. Det betyder så mycket. Det känns lite spänt också. Ska visa dom bästa sidorna av Lund! Vi måste hinna gå i mysiga stan med kullerstenen som man älskar när man promenerar men hatar när man cyklar, gå på sittning och klubba, åka en sväng till Malmö, fika på ett mysigt kafé, träffa mina lundakompisar, baka julbak... Ja listan kan göras lång. 
 
Jag längtar! <3
 
 
 
 

Fick en tillsägning..

Kategori: Allmänt

.. Om uppdatering. Så ja. Det som hänt saris det är att jag har varit på en teater med fsa i Malmö som spelades av underbart duktiga människor med någon form av funktionsnedsättning. Ringaren i notredam spelade dom. Så himla bra och jag påminns om när jag jobbade som assistent och min tjej gick i labanskolan och spelade teater på ukk! Hörrni Uppsalabor! Boka in det, det ger mycket värme, tankeställare och förståelse! 

http://www.ukk.se/Konserter/Kalendarium/2014/Labanskolan-Jul--och-Luciashow/

I helgen var jag på en försenad halloween/inflyttningsfest hos Sara och Jossan. Hemmafester är så sjukt underskattat. Det var topp! Tog dock inte så mycket bilder alls, men det betyder väl bara att man hade kul.. 😄 Sen var det fars dag på söndagen som jag tyvärr inte fick fira med honom. Puss på pappis. Och en tanke till alla er som inte har någon pappa eller som har en pappa som inte är närvarande eller liknande ❤️ 

Stress

Kategori: Allmänt

Jag har varit så himla stressad sen jag kom hem från Uppsala. Redan på måndagen hade vi en redovisning och granskning av en artikel. Och idag lämnade jag in en analys. Nu har jag bara kvar rapporten och grupparbetet... Jag blir helt utmattad och får så sinnessjukt ont i huvudet. Har försökt sova lite nu men det går inte över. Tyck synd om mig då. 

Mitt i allt hade vi färdighetsträning idag vilket innebar idag att vi skulle testa på att rita vår vardag. Det var en tankeställare och man inser var stressen ligger. Syftet var att testa på gruppterapi som arbetsterapeuter arbetar med. Men jag tror alla i klassen behövde detta som riktig terapi haha. Sen fick vi ett stort papper över bordet och skulle tillsammans måla två nakna människor i tystnad, tillsammans - samarbete, samhörighet, gemenskap.. 
Kärlek

Kategori: Allmänt

Har haft en fantastisk (dock aningen stressad) vecka i uppsala. Har bott hos Sara och det har varit så så mysigt. Verkligen. Har pluggat lite men mest roat mig. 🙈

Tacobar med fina tjejer


Plugg. Studerade aktiviteten ridning 🐎

Plugg. Utförde en kreativ aktivitet 😄

Fin begravning