mariakallmans

Uppsala

Kategori: Allmänt

Igår tog jag mig mot Uppsala, och jag har ett så fullproppat schema med en massa roliga händelser innan jag åker tillbaka till Lund om en vecka. Jag bor hos Sara denna vecka och det är sååå mysigt <3 

Igår: träffade mormor och Annika, åt taco bar med gamla fotbollseliten. På kvällen myste jag och Sara för fullt. 

Corbalen

Kategori: Allmänt

Igår var det dags för corbalen, medicinska fakulteten. 


Skulle kunna tro att vi skulle gifta oss men detta är bara min fina vän Johan ❤️


Fina hannis 

😍

Kategori: AllmäntSå himla engagerad

Kategori: Allmänt

Alltså jag har liksom blivit en sån där engagerad student...

Jag har ju varit med i den lokala styrelsen FSAstud sen jag började på arbetsterapeutprogrammet. FSA står för Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter. Men nu har jag blivit vald som ledamot i den centrala styrelsen, alltså styrelsen för alla utbildningsorter.. Haha gud vad har jag tagit på mig.. 

Varför jag blev intresserad av det var iaf för att jag var på inspirationshelg nu i helgen med FSA i Sthlm. Det var verkligen så himla inspirerande och jag är taggad på att bli mer insatt i FSA och ta bra beslut i centrala styrelsen 💪😄!

Vi fick bland annat prova på rullstolsdans!
Snap

Kategori: AllmäntSaknar er fina ni❤️❤️


Bakfylledöden

Kategori: Allmänt

I fredags var vi i valet och kvalet att vi skulle ut. Tillslut bestämde vi oss för att ta en runda på stan vilket blev Hercules med ickestudenter. Blev så sjukt maxat med efterfest och hela den grejen. Bakisdag 2 idag. Japp! Men kul var det! 


Mys

Kategori: Allmäntsäg att du älskar mig

Kategori: Allmänt

Klickade in på netflix, ville se nåt lätt. "Säg att du älskar mig" kom upp, mindes inte vad den handlade om. Slog på den och började gråta direkt. Inte en lätt film precis. Hulkade, darrade och såg ingenting alls av alla tårar. Usch, det är verkligen en hemsk film. Hemsk.

Vi kommer bli stammisar här

Kategori: Allmänt

Nelly

Kategori: Allmänt

Har shoppat lite. Supersöt klocka, skön mössa, mysig tröja och snygg byxdress.  Så nu har man lite energi till att plugga. 🌸💋