mariakallmans

Fikar för mycket

Kategori: Allmänt

❤️Hannah

Kategori: Allmänt

Idag träffade jag Uppsalahannah som var här och hälsade på, så mysigt!! Behövde lite Uppsalaenergi och det fick jag. Så mycket vi hade att ta igen ❤️❤️

Åt jättegod cheesecake med valnötter på barista


-

Kategori: Allmänt

Lovade mig en vit helg. Så jag drack vitt vin. Och en öl. Bra! 

Var ute och åt med FSAstud och spelade poker och beerpong med korren. Och idag har jag syndat så fina saker på hm, åhlens och Gina (ja dom enda affärerna som finns här ungefär). 

Saknar mina vänner och familj i Uppsala så mycket just nu!! Shopping är lycka..!

Tacos med klassisar

Kategori: Allmänt
Klaga

Kategori: Allmänt

Usch vad kallt det börjar bli nu!!!! Vrider upp elementen och tar på mig massor av myskläder. Vill inte ens tänka på hur kallt det kommer bli senare, nu är det ändå 15 grader??? 

Detta vill jag ha nu:
Måndag

Kategori: AllmäntFinsittning

Kategori: AllmäntÖverraskningsfest

Kategori: Allmänt

Hanna fyllde år för ett tag sen men då va ingen av oss i Skåne så jag, Jossan, Sara och Johan bestämde oss för att fixa en överraskningsfest. Det blev jättelyckad och så härligt att se Hanna så glad 💗
Slutade med att vi färgade håret som Hanna trodde hon skulle göra den kvällen 🎈😄

precis lagt min röst

Kategori: Allmänt

Det här med att rösta. Förra gången (och första!) jag röstade så visste jag inte mycket. Jag röstade mest för att det är viktigt att rösta men la inte så stor vikt i det. Detta året har jag verkligen försökt sätta mig in i politiken mer. Har insett att jag verkligen måste rösta på ett parti som jag står för och som tar upp frågor som jag tycker är viktiga. Vänsterpartiet är ett exremparti, men jag kan inte låta bli att tycka åsikterna i partiet är bra. Höga skatter tycker många är dåligt men jag förstår inte hur man inte kan vilja dela lika på allt vi har? Jämdställdhet hallå? Så höga skatter som möjligt vill jag ha, plana ut ekonomin. Jag tycker F! och miljöpartiet är bra också. Men jag känner att Vänsterpartiet är bredare och fångar upp alla frågor i sin politik, både feminismfrågan och miljöfrågan. MEN det viktigaste är ju att över huvudtaget rösta på vad som helst - höger eller vänster, vad som helst förutom rasistpartiet!!!!
 
 

-

Kategori: Allmänt

Sista nollningen med piratkläder. Världens bästa pirater! 


Och idag blev det endast en måltid på hela dagen. Men en sååå god en. 

Sen blev vi rastlösa och gick på bio - "lets be cops". Här är vi hihi

Ångest

Kategori: Allmänt

Igår hade jag sån himla ångest. Kanske för att jag var bakis. Men också för att jag inte pluggade. Satt bara hemma och mådde dåligt. Så himla bajs. Och blev bara mer och mer stressad för att jag inte gjorde nåt. 

MEN idag bestämde jag mig för att gå till skolan trots inga föreläsningar och sitter nu i biblan och pluggar. Och det är faktiskt kul! Så himla skönt. Nu känner jag mig på banan igen. Jag måste nog försöka ta mig till skolan mer och plugga här istället när vi har självstudiedagar!! Snart ska jag äta lunch med Hanna och sedan läsa och skriva mer om kognition, exekutiva funktioner och sånt dära 😁👍

Peace

Kategori: Allmänt

Nu börjar det närma sig slutet på nollning. Har vart fruktansvärt kul men gud vad man dricker. Ser fram emot att vara lite nyttig nu framöver! Men än är det inte över, imorgon är det utgång på Göteborgs och nästa fredag avslutar vi med finsittning ❤️. Igår var det fredstema. Fin grej med tanke på att vårt övergripande tema är "det stora slaget" där pirater, indianer, vikingar osv krigar mot varandra! Men igår var det fred för en kväll ;)

Fredsduva, frihetsgudinna och hippie

Sista bilden.. Måste bli bättre att ta bilder senare under kvällen. Det ständiga måstet 😏

Regnbågssittning

Kategori: Allmänt
Stadsvandring

Kategori: AllmäntNollning och mysfika

Kategori: Allmänt

Nu har nollningen dragit igång, är fadder åt bästa piraterna! Så kul, för det är så många som är taggade! 

Åh idag efter skolan åkte Jossan och jag ner på lilla stan och hittade ett supermysigt fik. Med jättegod mat!!