mariakallmans

trist

Kategori: Allmänt

Så himla strörigt. I fredags måste jag ha trillat rejält. Vaknade upp med torkat blod på benet och galet ont i min fot. Alltså förstår inte hur jag lyckas. Så idag, söndag, gör det fortfarande ont och jag är fett rädd att det har hänt nåt allvarligt men mina sjuksyrrekompisar säger att det inte är någon fara. Om det inte fortsätter göra såhär ont. Det konstiga är att foten inte är svullen och blå utan att det bara gör så fruktansvärt ont i nåt av småbenen som ligger proximalt om metatarsalbenen. 
 
Det var den klagostunden. Nu ska jag plugga vidare med regn utanför fönstret. Härliga söndag.
 
 

Studenten 2.0

Kategori: Allmänt

Igår var det tacktacksittning med tema studenten. Det kändes som man tog studenten på nytt. Sån känsla 😄
Grillkväll

Kategori: Allmänt

Ikväll har vi i sexmästeriet (fixar fester och aktiviteter i kåren) anordnat en grillkväll med kubb och brännboll i Stadsparken. Det blev väldigt lyckat. Supermysigt!
Nu ska jag försöka sova trots alla glada (högljudda) studenter utanför mitt fönster som taggar tandemcykling haha .. 

God natt!


Äntligen

Kategori: Allmänt

Äntligen kommer den här stekande hettan som kom mycket tidigare förra året. Sitter på balkongen i linne och shorts och svettas ihjäl. Om det inte hade vart för att jag kände mig blottad för alla hus runt om hade jag suttit i bikini. Det är så varmt 😄 synd att man måste in och plugga nu bara.. Men skön lunchrast😍


Lördag

Kategori: Allmänt

Vin och bästisar. 


😘

Arbetsterapiforum

Kategori: Allmänt

Förra veckan var jag på arbetsterapiforum i Göteborg. All senaste forskning på två dagar. Det var minst sagt givande dagar. Och sista dagen hade vi fsa styrelsemöte. Alltid lika trevligt! 

Invigningen

Hann med att promera lite i härliga Göteborg också!Vitlök

Kategori: Allmänt

Vilken natt. För det första kunde jag inte sömna pga helt täppt i näsan och hade ingen nässpray. Somnade iaf tillslut men sen vaknar jag upp och mitt problemöra håller på att sprängas!! Så sjukt ont. Hatar öroninflammation. Idag har jag köpt massa vitaminer, glass och ingefära och sånt. En i korren tipsade om att lägga en vitlök i örat hahaha. Gör det när jag blir liiite mer desperat tror jag! 


Sveper skumma drinkar 

Hej

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en sån fin dag. Vaknade upp med halsont och snuva. Men det stoppade inte mig. Städade mitt rum och rensade lite. Sen blev det lunch och fika med Jenny. Efter det åkte vi till Malmö och jag köpte en godisskål och en sommarklänning. Kom hem och vände - sista fotbollsmatchen! Vi vann, vi höll nollan och jag gjorde två mål! Så himla glad!

God natt fina ni ❤️#nomakeup #natural

Kategori: AllmäntLördag

Kategori: Allmänt

Efter en orolig sömn inatt gick jag upp för att göra tenta. Hoppas verkligen att det gick bra. Efter det tyckte jag att jag va värd lite shopping. Nu har jag bränt mig i ansiktet så ligger inne när solen skiner haha. Blir så avbruten

Kategori: Allmänt

Alltså. Har skola 8-16 alla dagar denna vecka och omtenta att plugga till resten av tiden. Gör jag det? Nej. En halvtimme blev det idag.. Ångest Påskfest/födelsedagsfirande av michan

Kategori: Allmänt
Singö

Kategori: Allmänt

Igår åkte vi till singö - Johanna, Peder och Nina var där med. Så mys. Vi åt påskmat, letade påskägg i duggregn, eldade nersågade träd, satt i solen och hängde med grannhästarna! Jag älskar djur. Så himla fina hästar. Stationen

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en fullproppad dag. Gick upp vid sju och åt frukost med mamma. Sen massa plugg. Tog lunchbreak med Malin, Moa och Madde på stationen. Så himla god sallad. Sen hem och plugga igen. Och på kvällen blev det katalin med mamma och Per. Middag och lyssna på Niklas Strömstedt, mysig kille! Han verkar ju genomgod.