mariakallmans

Momo

Kategori: Allmänt

Idag har jag fixat massa inför Grekland som vi åker till imorgon. Jag och mamma svängde förbi mormor och tog med henne ut på ett glas vin. Så mysigt. 
Mathildas 25-årspresent

Kategori: Allmänt

Jag och Mallan gav Mathilda en helkväll med konsert på grönan i 25-årspresent. Först åt vi burgare i Kungsträdgården. Jättegott och mys. Sen tog vi oss till grönan och det var sjukt mycket folk. Lenny Kravitz som spelade. Jag visste ju då inte vem han var men tydligen stoooor, han kom hela vägen från Amerikat. Alltså jag visste inte att rock kunde vara såhär bra. Det var verkligen en sjukt bra konsert. Och dansarna/bakgrundssångerskorna var nästan dom bästa. Dom liksom hade inga gränser. Så himla härliga. Ibland blev det som typ jazz-feelings. Och trummisbruden var grym och elgitarrtjejen med. Så coola tjejer med stora afrohår. Mina nya idoler. Nä men vi hade det magiskt hela kvällen. ❤️DÖR när jag ser den här bilden. 

Burgare och Jurassic world

Kategori: Allmänt

Michelle, Desiree och Linnea. Sara saknades. Vi hade supermysigt på Churchill arms. Åt godaste vegoburgare jag ätit tror jag. Dom är perfekta där. Sen såg vi Jurassic world. Jag hade inga förväntningar men den va faktiskt jättebra. Spännande, rolig och klyschig. 
Fina menyer va? 


Går helt alldeles sjääälv

Kategori: Allmänt

Idag var första dagen som jag vågade mig ut på stan utan kryckor. Och det gick faktiskt bra. Släpar väl foten efter mig lite men det ger väl med sig så fort jag inte är så satans stel längre. Igår köpte jag ett par Birkenstocks för att jag inte får klämma in min fot i tighta skor så måste ha ett par sköna och bra (och lite snygga också kanske är lite viktig för mig) skor. Det funkade iaf. Jag solade idag med dessan i Stadsparken och äntligen fick vi lite sol i Sverige. 

Idag är det lördag kväll och jag sitter hemma och myser. Är inte sugen på att festa. Undra när det kommer! Fast blev lite sugen när jag såg dessan på sitt håll och Sara på sitt håll på snapshap. Jaja, nu ska jag sova. 

Yey, nya skor och nya brillor


Försöker visa upp mina nya örhängen här