mariakallmans

Gotland

Kategori: AllmäntBesök hos pappa, Lena och Mimmi

Kategori: Allmänt


✔️

Kategori: Allmänt

Jag är så glad att det går bättre med fot'n. Idag har jag inte tagit en enda smärtstillande och bara gått med en krycka hela vägen från polishuset och hem. Och inne går jag helt utan kryckor nu. Fast det går sakta hehe. Har fixat pass idag iaf. Hade ju mitt förra i en dag innan jag lämnade det i en taxi. Denna gång tänkte jag behålla det lite längre. 
Imorgon ska jag hem till pappa och Lena på landet. Ska bli så mysigt! Och sova över också hihi


Där står hon och bajsar på sig tänker ni. Ungefär så såg det även ut på passfotot.. Jag som hade sminkat mig så mycket.

Igår och idag helt enkelt

Kategori: Allmänt


Igår. Vi åkte till Hammarkog! 

Solglasögonen på högkant
Vi åt på skarholmen, så fint och härligt 

Idag var jag på stan för första gången efter operationen. Åkte buss själv och det var underbart att känna sig lite mer självständig. Åt frukost med dessan och kollade i lite affärer. 
Ny byxa och linne som är fint i ryggen men det syns inte

När jag kom hem gjorde jag denna blomma av en vattenmelon. Det blev inte lika fint som på klippen jag kopierade. Ska försöka igen någon dag. Väldigt rogivande att skulptera melon :)

Nu är jag en tröttis. Och svettis. Men glad!

❤️

Kategori: Allmänt
En liten bit av älskade stugan 

Detta är den bästa grusvägen jag vet
Stugis

I Norge

Kategori: Allmänt

Nu är jag i Norge. Det är lite upp och ner. Skönt med miljöombyte men trist att inte kunna följa med upp på tur. 

Igår var vi in i Lom och tog stygnen. Det är det jag har oroat mig för mest. Och jag måste säga att det var på riktigt bland det värsta jag varit med om. Att inte ha kontroll, att någon annan håller på med min kropp, att vara oventandes om hur det ska gå till och kännas. Låg och hyperventilerade och grät samtidigt som jag höll i mammas hand. Jag vet att det är töntigt men så kände jag. Nu efterråt är det skönt. Det var tydligen fint läkt och det såg bra ut. Det var skönt att höra. 

Just nu sitter jag i en jättefin fjällstuga medan de andra är ute och vandrar. Jag är avundsjuk på dom. Jag har läst och kollat sociala medier. Och försökt äta en macka men den bara växer i munnen. 

Det är konstigt hur folk tittar på en bara för att man går med kryckor. Vill inte ha dom där blickarna. Det var en unge som frågade mamma vad jag hade gjort med foten. Som om jag inte kunde svara själv. 

Jag undrar hur dålig kondition jag kommer ha när jag kan börja gå på riktigt igen. Gick precis på toa och blev andfådd flera minuter efter att jag satte mig ner. 

Här är jag nu
Det är molnigt så man ser inte topparna

Ja, såhär tråkig ser jag ut. 

-

Kategori: Allmänt

Såhär ser jag inte ut idag. Men imorgon åker vi till Norge. Det räddar ungefär mitt liv. ❤️