mariakallmans

Påsk"lov"

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och låtsaspluggar och väntar på att mitt tåg ska gå till Uppsala! Längtar till er! ❤️


Beachparty

Kategori: Allmänt

Från i höstas och fram till februari har vi varit ett gäng som har jobbat med arbetsmarknadsdagen för medicinska fakultetens utbildningar. Igår hade vi avslutningsfest med tema Beachparty! Vi grillade i loftgången och gjorde en stor bucket med mojito! 👏🍒🍸Mammas tid

Kategori: Allmänt

Fick några bilder skickade till mig från mormors diabilder. Det är mamma och hennes brorsor. Mamma är en sån blandning av mig och Annika. Så kul! 
Mamma

Älskar denna bild. Älskar Norge. 
Promenad genom stan

Kategori: Allmänt
Vit helg

Kategori: Allmänt

Jag insåg att jag har druckit varje helg sen i julas. Det kan ju inte va särskilt hälsosamt. Så jag bestämde mig för en vit helg. Väldigt skönt!! 
Igår kväll var jag på Alex och Sigges föreställning "meningen med livet" med Jossan, Mike och några fler härliga. För er som inte vet så lyssnar jag slaviskt på deras Alex och Sigges podcast. Blir alltid lika glad när det är fredag för då kommer det ut en by pod. Och föreställningen var fantastisk. Dom är så himla roliga och verkligen ett radarpar som kan varandra utan och innan. Ja, en mycket lyckad lördagskväll. 
Idag vaknade jag tidigt och utvilad. Har precis ätit frukost och tänkte ta mig ut på en promenad i solen innan jag ska på brunch med ett fantastiskt gäng 😍 (ja jag åt frukost innan brunchen)Ledig

Kategori: Allmänt

Åh vilken härlig dag! Lördag och ledig! Idag har jag ätit frukost i lugn och ro. Och ställt i ordning lite. Jag ska förbereda lite inför på måndag då jag ska träffa en student som jag ska vara mentor åt. Hon går i termin 1 på arbetsterapeut och behöver lite extra stöd och struktur. Det ska bli spännande att hjälpa henne. Sen tänkte jag kolla lite på tentan som jag inte klarade.. Lika bra att börja i tid denna gången! Och SEN ikväll ska jag gå på Alex och sigges show Meningen med livet. Ser så fram emot det! 😄 

Har ett fågelbo på huvet jag!

Magasiiiin

Kategori: Allmänt

Beställde en vegotidning för ett bra tag sen och idag kom den på brevlådan! Så glad jag blev. Det va massa bra recept och lite intressanta reportage också.
Bra kombo. Och för att "fira" att praktiken är över så gjorde jag idag egen granola (ja typ müsli för er som inte vet, fast godare). Den blev så himla god. Med massa hasselnötter i. Älskar hasselnötter! Hörni Sara och Michelle, ni måste komma tillbaka, nu har jag vettig frukost! 

vfu

Kategori: Allmänt

Nu är det sista veckan på VFU:n. Det har ju faktiskt gått riktigt fort när man tänker efter. Och när man tänker efter så har jag ju lärt mig en del ändå! Det händer ändå mycket på min VFU, det är jag tacksam för. Jag har fått se och prova på både bedömning i ADL, träning med patienterna, IVP-möten, VPL-möten, hembesök, skriva i journalen och en himla massa patientkontakt. 
 
Igår däremot var en jobbig dag. Jag drabbades av huvudvärk utan dess like. Det bara sprängdes och en kniv gick igenom min ena tinning. Så himla hemskt. FIck gå tidigare och gick och la mig direkt. Kan vara spår från helgen hehe..
 
Nu längtar jag till på fredag. Då är det seminarium om VFU:n och då får man höra hur de andra har haft det. Mysigt att va i skolan ju!
 
Skidor för två år sen med lillkusin Johanna och Ankan <3
 

Uppsala på besök

Kategori: Allmänt

I helgen var två av mina favoriter och hälsade på mig! Det var så himla härligt att ha dom här. Vi shoppade i Malmö, festade hejdlöst i en lada, gick runt på Lunds gator, bakade kladdkaka, pyntade med vimplar och kollade på mello. 
Ja, snapshap gick varmt i helgen.. 😍

Klättring

Kategori: Allmänt

Va och klättrade med korridoren. Det va jättekul. Och jag kan inte ens beskrivs hur mycket träningsvärk jag har i mina underarmar och händer. Och ryggen. Haha. 


Fanny 25

Kategori: Allmänt

Igår hade Fanny tjugofemårssittning på ÖG! Hon hade temat "sparkling glitter with a touch of fancy" och då Fanny har varit med i bonde söker fru så var vi några stycken som klädde ut oss till bönder. Med massa glitter!!