mariakallmans

Kusin på besök ♥

Kategori: Allmänt

Provat redigera några bilder som jag inte brukar.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Hatar rubriker

Kategori:

En frukost för ett tag sedan

Kategori: Allmänt

 
 

orange

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 

halv åtta hos mig

Kategori: Allmänt

Igår var det min tur att bjuda på mat. Det blev en kryddig tomatsoppa med mozarellaostgratinerade baguetter. Till efterrätt cupcakes, såklart. Sen blev det ut i dimman på birger jarl. 
 
Köpte dom här fina formarna som är återanvändbara! 
 
Fick fina rosor av Sara ♥
 
Nej, nu måste jag fixa till mig, ska ta en runda på stan med mallan!

Sanningen

Kategori:

Tar en bild och lägger upp på instagram. Men egentligen ser mitt rum ut som på bild nr två. Mår inte bra att bo i detta kaos, måste städa. Var gör man av alla grejer??

 

är mitt ansikte extremt osymetrisk snett eller blir det bara så på bild?

Kategori: Allmänt

väntar på sara, vi ska gå promenad i högarna. så mys! 
 
 
 
 
mina favoritplagg är just nu strumpbyxor, klänning och myströja. överanvändning av mys liksom. så skönt med strumpisar, strumpbyxor är liksom höst för mig. nu ska jag ut i solen, puss på er
 

Spårlöst

Kategori:

Ja, jag har ju skrivit det förut. Men alltså min första tår kom en minut in i programmet... Så himla mycket känslor. Att se en annan människa så ledsen, förvirrad, rädd och sedan så lycklig och tillfredsställd med att ha hela sin familj samlad...

Sara

Kategori: Allmänt

tragus

Kategori: Allmänt

en liten update om lilla livet.
 
piercade lilla pluppen i örat (som kallas tragus) för några dagar sen. fett läskigt men riktigt nice. har velat göra det så länge men varit för feg men nu fick jag det ändligen gjort! hihi.
 
idag har jag träffat pappa på stan och ätit lunch, mys! sen tänkte jag måla naglarna och göra ansiktsmask. och ta en promenad i hösten. och ikväll ska jag träna. 
 
och juste, jag och tjejerna har börjat med "halv åtta hos mig"-kvällar. vi hade det förra året också, jättemysigt och gott! först ut i år var linnea med en jättefin dukning, god mat och världens mysigaste kattunge!!!
 
lite dåliga mobilbilder därifrån. 
 
plattade håret först och sen lockade det. haha
 
 
 
 
 

tattoo

Kategori: Allmänt

jag måste bara tatuera mig. men kan inte bestämma mig för motivet. har några stycken som jag velar mellan. och ännu svårare var nånstans på kroppen....
 
idag är jag faktiskt ledig så jag hinner tänka på det hehe. sen tänkte jag köra lite hemmaspa, ta en god frukost framför tv:n, städa lite och sånt där som man aldrig hinner när man jobbar. och så ska jag träna!! måste.
 
puss från mig 
 
 
 
 
 
 
 

. . . . . . .

Kategori: Allmänt

Min enda lediga dag idag på ett tag. Det innebär att jag har varit tvungen att fixa sånt som jag inte hinner när jag jobbar. Så har prickat av en massa sånna saker.
 
Har även varit på begravning. Det var nästan det jobbigaste och mest sorgsna jag varit med om. En av mina finaste vänner har förlorat sin pappa. Allt var bara så känslosamt och att se en av sina bästa vänner vara så ledsen är nog det värsta man kan se. Jag hoppas att vi som var där var ett bra stöd. Det var en jättefin begravning. Jag kommer nog aldrig förstå känslan av att förlora sin pappa föräns jag själv gör det. 
 
Nu dunkar mitt huvud efter all gråt men jag ska ta mig iväg till några vänner på middag och försöka ha det trevligt där. Puss på er

alla dessa egopics

Kategori: Allmänt

 

senaste dagarna genom instagram

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 

workout

Kategori: Allmänt

har blivit dåligt med träning nu när jag jobbar i sushin så mycket, att man står upp varje dag och jobbar dryga 10timmarpass gör att man inte blir så motiverad av att träna. men! idag jobbar jag ett assistentpass 15-21 så nu hinner jag träna innan! får se hur det går...
 

Kategori: Allmänt

hejhej. idag jobbar jag assistent. det ska bli mysigt. var ju ledig igår men kunde inte riktigt chilla, behöver vara ledig ett par dagar för att varva ner tror jag. nu jobbar jag fram till nästa fredag och då är jag ledig över helgen. ska bli så skönt! 
 
 

Kanelbullens dag

Kategori: Allmänt

Fikade hos mormor. ♥
 

Morgonmys

Kategori: Allmänt

Jag har jobbat ett par dagar på rad på det nya jobbet, vilket är på food courten i Gränby, i sushirestaurangen. Man jobbar 10-20.30 vilket gör, om man jobbar ett par dagar på raken, att man i princip inte har något liv mer än jobbet. Så att när jag idag är ledig känner jag mig fri som en fågel. Hihi. 
 
Myser lite med macen såklart. Och lite bok.