mariakallmans

Valborg i Uppsala

Kategori: Allmänt

Idag firades det Valborg här i Uppsala. Riktigt mysigt med champagnefrukost på morgonen och sen häng i ekonomikumparken. På vägen hem såg jag ett sjukt fint rosa träd och väl hemma var det framdukat en så himla fin och mysig plockmiddag som jag åt tillsammans med mamma och hennes vänner. :)

Älskade syster!

Kategori: Allmänt

Idag firade vi min lillasyster Annikas födelsedag. Hon fyller egentligen år den 5 juni men hon tar studenten just den dagen så hon valde att fira den idag istället :) 19 år blir hon, herregud vad tiden går fort! ♥
Promenad i Gamla Uppsala Högar

Kategori: Allmänt

Jag och mamma tog en mysig promenad vid högarna idag, så vårigt väder idag och jag älskar fortfarande min kamera så himla mycket. Tog kort på allt och alla i princip! Och jag är lite stolt över mig själv för jag lyckas fotta manuellt, ställer in inställningarna själv. :)Sara 21 år

Kategori: Allmänt

Igår fyllde Sara 21 år. Grattis snygga du! Det firades med middag på restaurangen Villa Romana! Supermysigt och god mat.

Canon eos 1000D med porträttobjektiv

Kategori: Allmänt

Som sagt köpte jag en systemkamera igår. Jag köpte Paulas gamla kamerahus och sen åkte vi till Elgiganten och köpte ett porträttobjektiv! Jag är redan kär i min lilla bebis! Älskar den! Paula försökte lära mig lite hur man ställer in allting manuellt, det är det jag vill lära mig - då blir korten precis som man vill ha dom. :)


Här är superfina Paula, som får bli min privata kameralärare!

HEJ :)

Kategori: Allmänt

Vi struntar i presentation och sånt, och kör rakt på istället. Jag har köpt en systemkamera och vill ha någonstans att lägga upp mina bilder på, så det får bli på den här bloggen! Och sen tillkommer det säkert en del från min vardag också i skrift och bild så att säga.Puss från mig!