mariakallmans

Pappa och Lena på besök

Kategori: Allmänt


Dom sköt kanoner utanför domkyrkan 

Botaniska trädgården var uppskattad 🌸

Lundapride

Kategori: Allmänt


Kåravslutning

Kategori: Allmänt

Alla som hade varit aktiva i studentkåren blev inbjudna till mat, lek och övernattning i fredas!
Sjukan

Kategori: Allmänt

Idag åkte jag hela vägen till Trelleborg (ligger längst ner i Skåne isch) för att besöka lasarettet inför min hallux valgus-operation. Det är ett lite större projekt för mig för att jag är så rädd och vill sövas så därför fick jag åka ända dit! Blir operation nångång i höst iaf. 

Innan Trelleborg åt jag och Jossan på vårt bästa fik 

Påvägen till Trelleborg. Massa rapsfält, svårt att få på bild men så himla fint!

Läkaren ritade hur han ska såga i min fot


Längs hamnen var det palmer haha 

Vi fjantar oss innan födelsedagsferre

Kategori: Allmänt


Hej jag tyckte jag hade gjort en snygg sminkning 


Mina bebisar i uppis som jag saknar så mycket mycket mycket

Sol + plugg + grill

Kategori: AllmäntValFullmäktige

Kategori: Allmänt

Idag var det ValFullmäktige för VÅVS (Vårdvetenskapliga studentföreningen - min kår). Det valdes en ny styrelse till nästa verksamhetsår som börjar i höst och jag blev invald till sekreterare! :D Så kul! Jag är ju inte klok som engagerar mig så mycket i skolan och utbildningen, det skulle jag aldrig tro om mig själv tidigare..
 
Såhär glad är jag iaf!
 
 
Ps. min telefon är fortfarande helt död. Men är faktiskt jätteskönt att vara utan. Saknar Snapshat lite bara. Annars kan man ju kolla fb och insta på datorn! Men tror jag ska uppdatera mitt abonemang till en 6a ändå..

malin på besök

Kategori: Allmänt

I torsdags kväll kom Malin hit och mös! I fredags åkte vi till Malmö över dagen och gick runt på stan och sedan till stranden. På kvällen åkte vi in till Lund och åt på ett supergott ställe vid namn Rosegarden med asiatisk mat. Buffè med både mat och efterrätt med mjukglass och alla dess tillbehör. Kan säga att vi rullade hem och la oss raklånga i sängen efter det. Och igår så var vi i Lund på dagen, fikade och strosade runt, sen åkte vi till Malmö och åt middag på Lilla Torg och sen åkte vi till Jenny och förfestade för att sedan gå ut.
 
 
 
 
 

psykisk ohälsa

Kategori: Allmänt

I måndags började vi en ny kurs. Psykisk Ohälsa, det känns hur spännande som helst. Jag älskar när man är så taggad på att plugga. Fast det är jag oftast i början av kurser har jag märkt, och sen dör det ut när jag närmar mig tenta haha. Men nu är det kul iaf! Fick tag i bibeln för denna kurs så det känns bra. Mindre bra känns det att jag hade 380 kr i skuld till biblioteket, hur hände det? Haha.. 
 
Utan mobil blir jag mycket lugnare. Första föreläsningen vi hade var om dagens livvsstil, att man alltid ska vara uppdaterad och ha mobilen i närheten. Jag fick verkligen känna på det den här veckan. Att jag blir mycket lugnare utan den. Farligt med mobiler ändå. 
 
Idag ska jag plugga, sen träffa min student som jag är mentor till, sen träna och städa och fixa inför ikväll då Malin kommer hela vägen från Uppsala! Och så är det faddermöte inför hösten ikväll också, supertaggad! :D
 
Har sitter jag och pose:ar i skolan med psykiatriboken. Så glad att jag fick tag i den!

dagen efter valborg..

Kategori: Allmänt

..hade jag och Hanna en heldag med massa mys och shopping.
 
Reeeebooooksss <3
Pesosallad betyder pestosallad. Egengjord dessutom <3
Hej från mig!
 

långhelg

Kategori: Allmänt

Ojojoj vilken långhelg detta har varit. Efter tentan i onsdags var det bara att slänga sig in i kvalborgsyran. Detta året hade vi biljetter till Kulturen vilken jag ångrade när jag blickade ner från fönstret och såg alla glada som dansade på innergården mellan VG:s och Hallands.. Det får bli nästa år igen. Valborg startade lite bakfullt kl 07 (eller lite senare för dom som behövde duscha..) med frukost i korridoren. Måns var nere på besök och hetsade så det tog inte länge innan man va på lyset igen. Jättetrevligt i korren men vi tog oss till parken en stund. Det var sådär.. Det var inte så bra väder, skiftade mellan sol och regn, det såg ut att vara bättre i Uppsala. Attans alltså era lyxlirare. Vi gick i alla fall hem efter ett tag och kollade på Känn ingen sorg och sedan vart det en lugn grillning. Hehe man är ju inte 18 längre precis. 
 
Jaa... denna helg har varit skön men nästan lite rastlös. Jag är så van vid att jag alltid har plugg när jag är i Lund så när jag inte har det (är mellan två kurser, nästa början imorn) så vet jag knappt vad jag ska göra. Blir lite rastlös. Har iaf hängt med Hanna <3 Vi fikade, shoppade (vita reebooks!!), åt supersallad och kollade på film. Och så har jag tränat och rensat mitt rum på alla kläder. Jag har så sjukt mycket onödiga kläder. Men vill ändå inte slänga dom. Det tog seriöst hela dagen att rensa kläderna.
 
Ja, sen har ju min telefon lagt av bara sådär också. Igår ba slocknade den..... Orkar inte!!!!! Varför? Så tänkte väl gå och lämna in den imorn.. Ja på söndagar är ju allt stängt i Lund.. Trist är det! Men ändå lite skönt att vara utan telefon. Det känns fritt liksom, lugnt. Men fett drygt att betala reparation. Jaja slutklagat. Jag har det faktiskt bra fast jag saknar mina nära och kära i Uppsala väldigt mycket just nu. Har suttit på ballen i solen precis och nu tänkte jag rensa bland mina skolpapper och lägga var kurs i varsin mapp. 
 
Hejdå